Özel uçakla İstanbul’dan ayrılmıştı: Mauro Icardi’nin sözleşmesindeki özel madde iddiası!

Galatasaray’da Mauro Icardi‘nin kontratında özel bir husus olduğu ileri sürüldü.

Galatasaray’da Alanyaspor maçında etkisiz kalan Mauro Icardi, 90 dakikanın akabinde stadı birinci terk eden isimdi.

Maç sonrasında taraftarlar, Galatasaraylı oyuncuları çağırdı. Tüm grup, çocukları ile birlikte tribünlere giderken bir isim eksikti. Bu anları yedek kulübesinden izleyen Arjantinli futbolcu, oyundan çıkarken sergilediği hudutlu halini da devam ettirdi. Sonrasında soyunma odasından sivil kıyafetleriyle çıkıp doğruca havalimanının yolunu tutan Icardi, yaptığı paylaşımla tatile çıktığını gösterdi.

SÖZLEŞMESİNDE ÖZEL MADDE

Bu dönem sarı-kırmızılı formasıyla en tutuk başlangıcını yapan Mauro Icardi, 10 maçta yalnızca 3 gol atabildi. Osimhen’in dönüşünün akabinde 31 yaşındaki forvetin kulübeye çekilmesi bekleniyor.

Sabah’ın haberine nazaran, bir ay içinde üçüncü defa İstanbul dışına çıkan Arjantinli forvetin mukavelesinde özel uçak kullanmasıyla ilgili husus olduğu ortaya çıktı.

ARJANTİN’E GİTTİ

Sezon içinde 8 defa özel uçakla seyahat etme imkanı olan Icardi için sarı-kırmızılı kulübün kasasından dönemlik 500 bin dolara yakın ulaşım parası çıkıyor. Garanti fiyatı 6 milyon Euro olan yıldız oyuncuya sponsorlar ve lider Dursun Özbek’in dayanağıyla 4 milyon Euro daha ödeniyor. Galatasaray’da net 10 milyon Euro kazanan Icardi’nin mukavelesinde özel uçak dışında ev kirası ve çocukların okulu üzere masrafları içeren bonuslar yer alıyor.

Memleketi Arjantin’e giden deneyimli oyuncunun burada ailesi ile birlikte tatil yaparak sonrasında direkt İstanbul’a dönerek idmanlara başlayacağı öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir