Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten Karaborsa Bilet Açıklaması: ”Babamın Oğlu Olsun, Gözünün Yaşına Bakmam”

Galatasaray Spor Kulübü Lideri Dursun Özbek, Olağan Genel Konsey Toplantısı’nda gündem yaratan açıklamalarda bulundu. Lider Dursun Özbek, ayrıyeten son vakitlerde birçok argümana sebep olan karaborsa bilet konusuna da değindi.

Galatasaray’da Yıllık Olağan Genel Heyet Toplantısı, bugün Lütfi Kırdar Memleketler arası Kongre ve Stant Sarayı’nda yapılıyor.

Toplantıda konuşan Lider Dursun Özbek, mali tabloları konsey üyelerine sunduktan sonra karaborsa bilet savlarına sert bir halde reaksiyon gösterdi.

Konunun yargıya intikal ettiğini söyleyen Lider Özbek, bu yapılanların dedikodudan ibaret olduğunu tabir etti. Ayrıyeten konuşmalarına şu sözlerle devam etti?

‘Kimse kusura bakmasın, bu yapılanlar dedikodudur. Bir tez olsaydı, sahibi gerekeni yapardı. Soruyorum bilgi evrak var mı, oradan duydum, buradan işittim diyorlar, öbür bir şey yok. İsterse babamın oğlu olsun, bu mevzuda bir yanlışı varsa gözünün yaşına bakmam. Çok kısa müddette bu araştırmalar bitecek.”

O anları şuradan izleyebilirsiniz?

Kombine ve bilet satışlarına dair kimsenin başında soru işareti bırakmak istemediğini söyleyen Lider Özbek, şu tabirleri de kelamlarına ekledi?

‘2023/24 döneminde iç alanda oynanan 29 maç için satılabilir 50,168 koltuk kalıyor. Bunların 41,614’ünü kombine olarak sattık. Bu satışlar Passolig üzerinden yapılıyor. Maç günü satılabilir koltuk sayımız 8,554. Kombine zaman ortalamamız 6,166. Bu sayılar tüm dönem boyunca devredilen ve satılan koltukların ortalaması.

Derbilerde bu zaman sayısı 100’lere kadar da düşmektedir. Bölümlerle birlikte maç günü satılabilir koltuk sayısı 14,720 ortalamadır. 11,758 tanesi Passolig uygulaması üzerinden satılıyor. Kulübün dahli olan satış sayısı ortalama 1,549’dur. 1,549 bileti kulüp kimlere satıyor? Tabloda satılan bireyler vardır. Bu satışların ödemeleri ve tanımlamaları Passolig üzerinden yapılıyor. Her şeyin kaydı var!’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir