Fenerbahçe’ye Arda Güler transferinde dev rakipler! İşte Real Madrid’e teklif yapacak takımlar

Fenerbahçe, Real Madrid’in orta transfer devrinde kiralaması halinde Arda Güler için harekete geçmeyi planlıyor. Fakat gözü Arda’da olan tek kadro Sarı-Lacivertliler değil. Premier Lig ve Bundesliga devlerinin yanı sıra LaLiga’nın sürpriz grubunun da Ulusal oyuncumuz için teklif yapabileceği belirtildi.

ANCELOTTİ MÜHLET VERMİYOR

Arda Güler, bu dönem bulduğu her bahtı çok yeterli kullandı. Hem otoritelerden hem de taraftarlardan tam not aldı. Buna karşın Carlo Ancelotti, 19 yaşındaki yıldıza beklediği kadar forma vermedi.

FENERBAHÇE TEKLİF SUNMAYA HAZIR

Real Madrid’in kiralama kararı alması halinde Fenerbahçe İdaresi, çabucak harekete geçip teklif sunmaya hazır. Fakat Arda Güler’in durumunu yakından takip eden tek ekip Fenerbahçe değil.

LİVERPOOL PEŞİNDE

Arda için yaz periyodunda teşebbüslerde bulunan kulüpler de yine harekete geçebilir. Liverpool, bu kadroların başında geliyor. İngiliz devinin, satın alma opsiyonuyla bir kiralama teklifi yapacağı sav edildi.

LEVERKUSEN DE TAKİPTE

Geçen dönem Almanya’da şampiyon olarak büyük bir sürprize imza atan Leverkusen, yaz aylarında kiralama teklifi yapmış lakin geri çevrilmişti. Alman takımı, tekrar Real Madrid’in kapısını çalabilir.

SÜRPRİZ TALİP

Ayrıca bu dönem Şampiyonlar Ligi’nde uğraş eden İspanyol grubu Girona’nın da Ulusal yıldız konusunda son derece istekli olduğu vurgulandı. İki koldan çalışma Fenerbahçe, rekabette öne geçmek için iki koldan atak yapmayı planlıyor.

ALİ KOÇ İKNA ETMEYE ÇALIŞACAK

Başkan Ali Koç, yakın ilgi içinde olduğu Arda Güler’le şahsen görüşüp ikna etmeye çalışacak. Real Madrid için ise Jose Mourinho’nun devreye girmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü teknik adam, sayısız başarılara imza attığı eski kulübünden, Arda konusunda öncelik isteyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir