Beşiktaş’a Ernest Muçi piyangosu! Transfer gerçekleşirse…

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Giovanni van Bronckhorst’un birinci 11’de forma talihi vermediği Ernest Muçi’ye İngiltere Premier Lig ve Suudi Arabistan’dan transfer teklifleri geldiği ileri sürüldü.

Aston Villa 15 milyon Euro’ya bitirmek istiyor

Sabah Gazetesi’nin haberine nazaran; Aston Villa’nın, Muçi için Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi. İngiliz kulübünün bu transferi 15 milyon Euro maliyetle tamamlamayı hedeflediği belirtildi.

İngilizler, Legia Varşova’dan bu yana takip ediyor

Arnavut futbolcu, Legia Varşova forması giyerken Konferans Ligi’nde Aston Villa’ya iki maçta 3 gol atmıştı. İngiliz grubunun Muçi’ye ilgisi o günden beri devam ediyor.

Suudi Arabistan da teklifler var

23 yaşındaki orta alana, Suudi Arabistan Ligi’nden de teklif geldiği belirtildi. Hem Beşiktaş’ın hem de Muçi’nin teklifleri değerlendirdiği, birkaç gün içinde bu mevzuda değerli gelişmeler yaşanabileceği kaydedildi.

Süre bulmakta zorlanıyor

Rafa Silva’nın transferi ile birlikte forma bahtı azalan Arnavut yıldız, G.Saray ile oynanan Üstün Kupa finalinde sonradan oyuna dahil olmuş, Samsunspor maçında ise mühlet alamamıştı.

Beşiktaş’ın geçtiğimiz dönem devre ortasında Legia Varşova’dan 10 milyon Euro’ya satın aldığı Ernest Muçi, siyah beyazlı formayla 17 maça çıkarken 4 sefer fileleri havalandırdı.
 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir